Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Leatherman

Leatherman

Leatherman blev startet af Tim Leatherman, som var Ingeniør. Ham og hans hustru var på bryllupsrejse i Europa og Mellemøsten, hvor de lejede en bil, som gik i stykker hele tiden, og på hotellerne lækkede rørene og vandhanerne dryppede. Derfor havde han brug for et multiværktøj. Det begyndte han så at tegne på, og da de var på et hotel i Teheran, fremstillede han en model af pap.

De næste mange år eksperimenterede han og lavede modeller. Han havde dog et stort krav, som lød på, at multiværktøjet skulle være småt og passe i en bukselomme.

Efter mange modeller fik Tim i 1980 patent på et værktøj, som han kaldte ”Mr. Chrunch”. Da der ikke var nogen firmaer, der ville købe Tim Leathermans patent, grundlagde han og hans ven Steve Berliner værktøjsfirmaet: ”Leatherman Tool Group Inc.”

Få postordre firmaer prøvede at sætte værktøjet til salg i deres julekataloger, og det gav pote.

Allerede i 1994 havde firmaet ikke mindre en 200 ansatte og solgte over en million multitools, og andre firmaer begyndte at efterligne.

 

I dag har Leatherman mere end 400 ansatte, og der er kommet mange forskellige modeller. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK