ALTID 30 DAGES RETURRET!
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Swims

Swims

Swims er et norsk firma, baseret på grundlæggeren Johan Ringdals oplevelser med den gammeldags Galoche, som var en vandtæt sko, man kunne putte ud over sine sko. 

Han gik rundt i de regnfulde storbyer med sin bedstefars galocher uden over sine stofsko, og fik derfor ikke våde fødder. Til sidst var galocherne så slidte, så Johan Ringdal besluttede, at starte sit eget design af moderne vandtætte sko, som kom til at hedde Swims. 

Johan har både udviklet de gammeldags galocher, men også almindelige sko, som er vandtætte. De er håndlavet i slidstærkt nylon og gummi, og lavet med skridsikre såler, så de er gode til slud og regn. 

Det er specielt egnet til sejlsportsfolk eller folk, der bruger meget tid ude. 

Kvalitetsskoene findes i mange forskellige farver og former, og har en moderne, men unikt look.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK