Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Selvom det regner, så skal arbejdet naturligvis stadigvæk klares. Derfor har vi herunder samlet et bredt udvalg af lækkert arbejdsregntøj, som vil kunne holde én tør i selv kraftige byger. De gode egenskaber stopper dog ikke her. Vores katalog med arbejdsregntøj, er nemlig også sammensat med ekstra robuste egenskaber for øje. Når der udføres fysisk arbejde så medfører det naturligt nok en god mængde slid af arbejdsregntøjet, såvel som alle andre typer arbejdstøj. Derfor sætter vi en stor ære i, nøje at sammensætte vores katalog med arbejdstøj, så man kun finder det allerbedste. Det gælder blandt andet, at alle stoffer og designet er i topklasse, og at arbejdsregntøjet egner sig perfekt til regelmæssig brug. Se nærmere på vores udvalg af kraftigt og komfortabelt arbejdstøj til fornuftige priser herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK