Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af arbejdsbukser. Vi forhandler lige nu arbejdsbukser fra en række kendte og roste mærker. Du vil således finde arbejdsbukser fra både Ocean Comfort, Helly Hansen og ikke mindst Kansas. Når vi bestiller arbejdsbukser hjem til vores katalog, er det med flere forskellige faktorer for øje. Ikke mindst gælder det naturligvis, at kvaliteten skal være den helt rigtige. Dog sætter vi også stor ære i, at vores arbejdsbukser er komfortable og indbydende. Da man ofte har arbejdsbukserne på i mange timer ad gangen, er det naturligvis vigtigt, at disse krav er overholdt. Samtidigt har mange af vores smarte arbejdsbukser praktiske lommer til værktøj og lignende, så man altid har styr på sagerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK