Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Som de fleste aktive brugere ved, så kræves der ekstra meget af tøjet, når der skal udføres fysisk arbejde og lignende. Derfor har vi herunder samlet et bredt udvalg af arbejdstrøjer og t-shirts til både mænd og kvinder, i en særdeles høj kvalitet. Vi forhandler lige nu, blandt andet, arbejdstrøjer og t-shirts fra anerkendte producenter som Helly Hansen, som i særdeleshed forstår, at skabe tøj til travle arbejdsmænd og kvinder. Samtidigt er alle arbejdstrøjer og t-shirts i vores katalog naturligvis fremstillet i de helt rigtige design, som er både indbydende og komfortable. Se nærmere på vores udvalg af arbejdstrøjer og t-shirts til gode priser og i høj kvalitet herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK