ALTID 30 DAGES RETURRET!
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

Fjällräven G-1000

Slidstærkt og alsidigt funktionsmateriale

G-1000 er Fjällrävens slidstærke og tilpasningsegnede materiale, som gør dig klar til alle slags eventyr, på alle årstider. Det tætvævede stof er vind- og vandafvisende og meget robust, samtidig med at det ventilerer godt og tørrer hurtigt. Det gør det til et lige praktisk valg for friluftslivet som på langrejser og opdagelsesrejser til alle verdenshjørner.

G-1000 er fremstillet i en blanding af 65 % polyester og 35 % bomuld, som er vokset med et tyndt lag Grønlandsvoks. Voksen giver materialet en ekstra beskyttelse mod snavs, vind og væde og kan nemt forstærkes eller vaskes ud afhængigt af, hvad du skal bruge dit tøj til.

Foruden beskyttelse mod vejr og vind beskytter G-1000 også mod solens skadelige stråler og mod irriterende insektbid. Perfekt, når du vil opdage naturens storhed uden begrænsninger.

 

G-1000 - teltstoffet, som blev et kapitel i svensk friluftshistorie

I 60’erne var friluftstøj ikke lige så praktisk anvendeligt, som det er i dag. Det blev blandt andet tydeligt under den skandinaviske Grønlandsekspedition i 1966 (hvor Fjällräven for øvrigt testede det nye revolutionerende termotelt). Efter gennemgribende samtaler med ekspeditionsmedlemmerne begyndte Fjällrävens grundlægger Åke Nordin at fundere over at fremstille en jakke og et par bukser til friluftsbrug.

Af et specialudviklet teltstof, som viste sig at være for tungt til hans letvægtstelt, syede Åke Nordin en klatrejakke – det allerførste Fjällräventøj. Jakken blev testet under fjeldvandring og viste sig at have netop de egenskaber, som Åke savnede i sit friluftstøj. Det eneste, som kunne blive bedre, var stoffets vandafvisende evne. Åke genkaldte sig mindet om, hvordan han som dreng, sammen med vennerne på skibakken i hjembyen Örnsköldsvik, havde fået for vane ikke kun at voksbehandle skiene for at kunne glide bedre. For at holde væden ude "voksbehandlede" de også buksebagen.

Åke eksperimenterede med en blanding af bivoks og paraffin, som han påførte tøjet ved hjælp af konens hårtørrer. Og det fungerede – voksen gjorde stoffet både vandafvisende, vindtæt og oven i købet endnu mere robust.

G efter Grønland

Et af friluftsverdenens mest slidstærke materialer var blevet et faktum, og det fik navnet G-1000. G efter Grønland. Vokset kaldtes for Grønlandsvoks, og selve jakken blev lanceret i 1968 som Grønlandsjakken – en favorit i friluftsgarderoben den dag i dag.

Siden da har G-1000 bevist sin alsidighed og styrke på utallige eventyr overalt i verden. Fjällräven har i Åkes ånd fortsat med at udvikle stoffet.

 

G-1000 egenskaber

Slidstærk
G-1000 er meget modstandsdygtigt mod slitage, faktisk mere end to gange så slidstærkt som denimstof. Dette i kombination med lav vægt gør G-1000 perfekt både til friluftsliv og rejser.

Tilpasningsegnet
Ved at stryge Grønlandsvoks på kan du nemt tilpasse tøjet efter de gældende vejrforhold. Grønlandsvoks forlænger også tøjets levetid ved at øge slidstyrken.

Vandafvisende
Med Grønlandsvoks bliver G-1000-tøjet meget modstandsdygtigt mod regn og væde. Det betyder, at du kan beholde dit tøj på under korte regnbyger. Bliver stoffet alligevel vådt, tørrer det hurtigt.

Vindtæt
Det hårdtvævede stof gør G-1000 nærmest helt vindtæt. Imprægneringen giver stoffet en rigtig god beskyttelse mod den bidende vind.

Ventilerende
En af G-1000-stoffets vigtigste egenskaber er dets fremragende ventilation – det slipper effektivt kropsfugten ud, hvilket er særligt praktisk ved aktivt friluftsliv.

Myggesikkert
Det tætte stof holder stikkende myg og andre flyvende insekter borte fra huden – praktisk både på fjeldet og i skoven eller på rejse i varme lande.

UV-beskyttende
Det tætte stof giver næsten hundrede procents beskyttelse mod solens alfa- og betastråler.

Vores sortiment af Fjällräven


Tilbage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK