Fortøjningsfjedre

Filtrer
Filtrer efter
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Derfor bruges fortøjningsfjeder

Ved fortøjning til en pontonbro er nødvendigt at have fortøjningsfjeder monteret på sine fortøjninger. Vandet bevæger ponton og båd i hver deres rytme, hvilket forstærker ryk i tovet.

Ved kraftigt vejr forsager de forskellige rytmer meget kraftige ryk, hvilke kan reduceres med en fortøjningsfjeder. Det er ikke blot en anbefaling men direkte nødvendigt for at undgå skader.

Fortøjningsfjeder til fortøjning

Vi forhandler mange forskellige typer fortøjningsfjeder til fortøjning på båd. Her kan du bl.a. købe den klassiske Forsheda fortøjningsfjeder i gummi - også kaldet kødben. Derudover forhandler vi også stål fortøjningsfjedre i galvaniseret og rustfri stål.

Med vores udvalg er det nemt at finde den rigtige fjeder til din båd. Om end du skal bruge en fortøjningsfjeder til en båd på 5-8 meter eller over 10 meter, så har vi hvad du mangler.

Fortøjningsfjeder i rustfri stål og gummi

Når det kommer til fortøjningsfjedre kan de købes i flere forskellige materialer. Det klassiske kødben er lavet i gummi, men derudover kan fortøjningsfjedre også købes i rustfri stål og gummi.

Ligesom med andet bådudstyr så er rustfri stål en højere prisklasse. Til gengæld får man også et langtidsholdbart produkt med en høj funktionsstyrke.

Fortøjningsfjedre til lave priser

Skal du bruge en billig fortøjningsfjeder af en god kvalitet? Hos Havhøkeren bestræber vi os på at tilbyde de bedste priser på bådudstyr. Derfor justeres vores priser konstant, så vi er konkurrencedygtige og kan tilbyde dig den bedste pris. Finder du alligevel produktet billigere et andet sted, så tilbyder vi prisgaranti.

På den måde kan du klare hele indkøbet et sted og få den bedste pris.