Olielamper

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

12 varer

Faldende orden
pr. side

Olielamper til båd og hjemmet

Olielamper giver en fantastisk belysning til både båden og hjemmet. Inden for messing skibslamper er gammeldags oliedrevne lamper en sand klassiker. De formår at skabe en helt fantastisk hyggelig stemning om det så er i dagligstuen eller i skibets kahyt. Med vores udvalg af olielamper er dette netop hvad du får. En lampe som bringer dig tilbage til en mere simpel tid.

De kan købes helt klassisk maritime i gul messing og forkromet messing. Alternativt kan de også købes i rustfrit stål, hvilket er et flot skinnende materiale som samtidig er hårdført og langtidsholdbart.

 Gammeldags olielamper lavet i Danmark

Hos Havhøkeren værdsætter vi god dansk kvalitet. Derfor er flere af vores olielamper håndlavet lige her i Danmark. Det resulterer i lamper af en høj kvalitet, hvor der er kælet for enhver detalje. De er lavet efter de gammeldags principper, hvilket giver en klassisk olielampe præcis som dem man brugte tilbage før elektroniske lamper.

Petroleumslamper og tilbehør

Når du køber en petroleumslampe af en høj kvalitet, er der ikke behov for at købe ny, hvis et element i lampen skulle gå i stykker. Det er muligt at købe tilbehør og udskifte slidte elementer. Det giver altså en olielampe eller petroleumslamper med en lang holdbarhed.

Desuden er dette også en type lampe som næsten ligefrem yndes med alderen. En gammeldags olielampe med nogle år på bagen tilføjer til dens historie og autentiske udtryk.