Skotlamper

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Lager
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Skotlampe i messing, kobber, galvaniseret mm.

Hos Havhøkeren finder du et bredt udvalg af skotlamper i forskellige materialer, sådan at du kan finde den lampe, som passer perfekt til din båd. Vi forhandler blandt andet skotlamper i messing, kobber, galvaniserede og forkromet messing. Ikke blot er det materialer, som har et maritimt udtryk der passer perfekt til båden eller hjemmet, men det er også praktiske materialer. Det betyder altså at de er holdbare selv til udendørs brug.

 

Flotte skotlamper til udendørs brug

Hvis du skal bruge skotlamper til udendørs brug, er du kommet til den rette side. Vores skotlamper er nemlig lavet til netop dette formål. Du kan vælge materialer såsom messing eller forkromet messing. Disse er modstandsdygtige overfor vand, og vil ikke ruste væk. Vælger du en galvaniseret skotlampe skal du dog være opmærksom på at denne nedslides over tid og herved bliver mindre ”rustfri”. Du kan læse mere om skotlamperne ved at trykke dig ind på produkterne, eller alternativt kontakte vores kundeservice, hvor vi kan hjælpe dig.

 

Runde og aflange skotlamper

Klassiske maritime skotlamper er generelt runde i kanterne, men de kan købes som både runde og aflange. Dertil forhandler vi naturligvis også forskellige størrelser, sådan at du nemt kan finde en der passer til dit behov.