Bordplader & borde til båd

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Pris
Mærke
Lager
pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Flotte borde til båd 

I denne kategori forhandler vi et bredt udvalg af flotte borde til båd, som kan bruges til både dækborde, cockpitborde og mere. Dertil finder du naturligvis både bordstativer og bordplader i teak, som forhandles separat. Så du nemt sammensætte eller udskifte enkelte dele af dit bord til en god pris. Alle vores borde til båden er lavet til at være praktiske og letanvendelige. De er desuden lavet i gode slidstærke materialer såsom teaktræ og rustfrit stål, hvilket tåler både vand og saltvand. 

Bordstativer og bordplader til båd 

Vores bordplader er hovedsageligt fremstillet af teak, samt plywood og epoxy. Det sikrer at bordpladerne er både holdbare og flotte. Også udseendet er lavet med henblik på at skabe et maritimt udtryk. Vores bordplader kan købes med dekorative motiver som et kompas, men også helt klassisk uden motiv. Når du har valgt den ideelle bordplade til din båd, så kan du tage et kig på vores udvalg af bordstativer. De kommer med forskellige egenskaber sådan at du f.eks. kan få et bord der kan rotere, slås sammen, hæves eller sænkes.  

Klassisk cockpitbord af teak 

Hvis du leder efter et klassisk og funktionelt cockpitbord, så har vi hvad du mangler. Vores cockpitborde er fremstillet med teaktræ og flotte maritime motiver. Desuden forhandler vi også kopholdere til båden, som kan fastspændes på bordene.  

Sammenklappeligt dæksbord 

I udvalget finder du også sammenklappelige dæksbord. Et klapbord er smart til dækket, da det ikke kræver opbevaring og nemt sættes op. Vores klapborde til båden kan købes i forskellige størrelser, sådan at du kan finde det perfekt til netop dit skibsdæk. Ligesom vores andre borde, så kan vi anbefale et klapbord i teak. Bordene er naturligvis særligt velegnede til sejlads, hvilket betyder en god kvalitet og holdbarhed.