Flag, vimpler & yachtflag til båd

Se vores store udvalg af dannebrogsflag, vimpler, signalflag, yachtflag / YF flag og andre flag til båd eller have.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Flag til båd

Her på siden finder du vores komplette udvalg af flag til båden. Der findes mange forskellige typer flag som kan benyttes på din båd. Nogle af de mest populære er gæsteflag, dannebrogsflag, vimpler og yachtflag.

Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige flag til båden, som er lavet i en god kvalitet. Ligesom andre tekstiler på båden, skal det vedligeholdes, men hvis du regelmæssigt benytter tekstilrens  og algefjerner vil flaget have en lang levetid.

Vi forhandler desuden også bådudstyr som flagstænger der passer til både. De er som regel skrå og påsættes bagerst på båden. Så hvis du mangler en flagstang til din båd, så kan det også købes hos os.

Yachtflag til båd

Yachtflag er det danske orlogsflag, og er kendetegnet ved det hvide kors, YF i guld og farven er mere mørkerød end et klassisk dannebrogsflag.

Flaget er yderst populært på danske sejlbåde.

Faktisk er båden også det eneste sted, hvor man uden tilladelse må bruge et yachtflag. I 1957 blev det lovligt at føre yachtflag uden at søge om tilladelse. Dette gælder dog kun dæks og halvdæksbåde ejet af en dansk statsborger. Derudover må båden kun bruges til lystfart. Det betyder altså, at hvis du sejler i med erhverv til formål, så har du som udgangspunkt ikke tilladelse til at bruge yachtflaget.