VHF radio til båd

Filtrer
Filtrer efter
Type
Pris
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

VHF radio til båd er din livslinje

En VHF radio er et uundværligt redskab til søs, da det muliggør hurtig kontakt med fastlandet og andre både. Lige meget om man har en lille eller stor båd, så er der god grund til at have en VHF radio installeret.

Særligt i nødsituationer kommer de til gavn, hvilket er hvorfor de ikke bare er ”nice-to-have”, men kraftigt anbefales ved færdsel til søs.

Med et digitalt DSC-system får du endnu mere sikkerhed på båden. Dette fungerer som en digital nødalarm, der automatisk sender bådens position videre.

Mange tror, at en mobiltelefon eller smartphone er tilstrækkelig til sejlads. Dog kan man altså hurtigt komme i problemer ved brug af smartphone i en nødsituation. Dels kan man være ude for dårlig dækning og dels kræver tager det for lang tid.

Med en DSC kan man fx sende nødalarm og position med et enkelt klik.

Håndholdt VHF radio – 100% pålidelig

Her på siden finder du også nogle smarte håndholdte VHF radioer. På den måde kan du altså vælge den som passer helt perfekt til dit behov. Lige meget om du vælger en stationær eller håndholdt VHF radio kan du altid forvente en pålidelig kvalitet.

Alle VHF radioer i vores katalog er produceret af anerkendte mærker, som fremstiller pålideligt marineudstyr. De lever op til ethvert krav der sættes til VHF.

Må jeg bruge en VHF radio?

Selvom vi altid anbefaler at man anvender VHF radioer på båden, er det altså ikke alle som må benytte dem. Man skal nemlig som minimum have VHF/SRC certfikat. Det gælder for enhver DSC / VHF radio stationær og håndholdt.