Pumper til Båd

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 78

Faldende orden
Side
pr. side

Skal du til søs og mangler en varmepumpe, så du kan holde dig varm ombord på skibet? Havhøkeren har alt, du som fisker, lystfisker eller sejlentusiast har brug for, når du fjerner fortøjningerne og sætter kurs mod det åbne hav. Vores store udvalg byder blandt andet på pumper i alle afskygninger. Her har vi varmevekslere til maritimt brug, der sørger for, at din familie og du kan holde varmen. Vi har også lænsepumper, som kan bruges i tilfælde af, at uønsket vand er kommet ind på båden. 

Se udvalget af pumper herunder, og læs mere om de forskellige specifikationer under hvert produkt.

Pumper til ethvert behov

Har du investeret i en moderne båd, ved du også, at der vil være tidspunkter, hvor du vil få brug for en speciel form for pumpe - hvad end det er en trykpumpe, en lænsepumpe eller måske en spulepumpe. Hos Havhøkeren kan du finde lige netop dén pumpe, du går rundt og mangler.

 

Brug en lænsepumpe til at holde vandet ude 

Enhver bådejer har nok prøvet, hvordan unødigt vand er kommet ind i kahytterne eller kabyssen. Det kan også være, at det er den gennemblødte våddragt, der har efterladt en pøl efter sig. I så fald vil det være optimalt at investere i en lænsepumpe, der kan få pumpet vandet ud. Vær opmærksom på, om din pumpe skal tilkobles en flydekontakt for at kunne virke eller ej. 

Har du mulighed for at tilkoble lænsepumpen til strøm, kan du vælge at købe en elektrisk pumpe, der gør arbejdet lettere for dig. Hvis ikke, vil det være optimalt at kigge nærmere på en manuel pumpe, som du selv kan bruge, når vandet skal fjernes.

 

Find den perfekte lænsepumpe hos Havhøkeren 

Gør dækket rent med en af vores anerkendte og meget effektive spulepumper. Ikke nok med at de er effektive, så er de også let anvendelige og sørger tilmed for, at dækket ser pænt og rent ud. Spulerne er essentielle, hvis du ejer en lyst- eller lystfiskebåd. Med dem kan du nemlig også rense cockpittet og ankeret på en enkel og nem måde.

 

Har du ikke adgang til en spulepumpe, der kan hjælpe med at rengøre de store overflader på båden, kan du se nærmere på vores produkter indenfor klargøring og maling. Her har vi sørget for at have et stort udvalg af rengøringsartikler, der sammen med lidt knofedt kan få båden til at skinne. Mangler der en klat maling hist og her, vil det også være i denne kategori, du kan finde alt indenfor dette område.

 

Vi har produkter fra mere end 75 brands 

Hos Havhøkeren er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder produkter fra mere end 75 brands. Mærkerne har et bredt spænd af produkter, som er med til at dække ethvert behov for alle, der elsker at bruge tid ved og på havet. Se nærmere på mærker som Daconet og Delite. Begge er de kendte for at lave produkter til alle sejl- og bådelskere.

 

Har du spørgsmål til vores pumper? Kontakt os i dag 

Er du kommet op med et par spørgsmål efter at have set vores pumper? I så fald skal du være mere end velkommen til at kontakte os ved at skrive en mail til [email protected] eller ringe til tlf. +45 48 30 16 99. Vores kompetente medarbejdere står klar med professionel rådgivning og ekspertise alle ugens dage.