Frølår & cleats til båden

Filtrer
Filtrer efter
Type
Mærke
Lager
pr. side

33 varer

Faldende orden
pr. side

Køb frølår til båden

Hvis du mangler et frølår til wire, solsejl, beslag, eller lignende opgaver på båden, så er dette siden for dig. Her finder du nemlig hele vores udvalg af frølår. Som altid bestræber vi os på at tilbyde dig de bedste priser, sådan at båden nemt og billigt kan klargøres samt vedligeholdes.

I vores udvalg finder du bl.a. frølår af kulfiber, hvilket forsikrer om en robust og langtidsholdbar kvalitet. Dertil er de computerudviklede for at give den absolut bedste ydeevne trods den lille størrelse. De kan købes fra anerkendte mærker såsom Harken, men også mindre kendte danske virksomheder som fremstiller frølår af en utroligt høj kvalitet.

Cleats til båden

Udover vores udvalg, forhandler vi naturligvis også de mere simple cleats. Disse kan købes til fordelagtige priser i mange forskellige materialer. Her kan du bl.a. tage et kig på vores kulfiber cleats med skødeviser. Trods en lille vægt og størrelse, så tilbyder kulfiber cleats en særligt høj styrke.

ClamCleat og Ronstan frølår

Skal du bruge frølår til rigning af båden? Så er du kommet til det rette sted, da vi har et stort udvalg af cleats og frølår fra adskillige mærker.

Hvis man skal bruge frølår til båden, så er dette nogle mærker vi varmt kan anbefale. Vores Ronstan frølår er lavet i kulfiber, som er både hårdført, langtidsholdbart og letvægt. De er desuden special produceret til at være mindre følsomme overfor vind og vejr.

Ronstan står også bag en række høj-funktionelle blokke til båden.

De kan derved anvendes stabilt og sikkert under hårdere omstændigheder end alternativerne.

Vores udvalg af ClamCleat byder ligeledes må mange opsætningsmuligheder og en kvalitet en topklasse.