Septiktanke til Båd

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Lager
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Septiktanke til båden

Du er måske i færd med at installere et nyt toilet på din båd eller i din campingvogn. Til dette skal der naturligvis også benyttes en septiktank. Dette er netop hvad du finder her på siden. Kompakte septiktanke som passer til vores udvalg af toiletter til båden. Benytter du et kemisk toilet eller andet manuelt toilet, så er en septiktank dog ikke altid nødvenlig.

Septiktank med maceratorpumpe

Det er oftest det bedste valg at vælge en septiktank med maceratorpumpe såfremt denne ikke allerede findes i toilettet. Med en maceratorpumpe undgår man tilstopninger og optimerer pladsen, da alt toiletaffaldet ”pulveriseres”. På den måde er der mere plads i tanken. Pulveriseringen gælder både ekskrementer men også toiletpapir. Her er det vigtigt du vælger det rette toiletpapir, så hele processen kører gnidningsfrit.

Tilbehør til septiktanke

Hvis du mangler noget tilbehør til din nye septiktank, så kan dette også findes på denne side. Til montering kan det ske, at du skal bruge en PVC-gennemføring eller andre PVC-fittings. Dertil forhandler vi også slangestudser og andet praktisk tilbehør. Det gode ved at købe tilbehør fra os, er at du kan være sikker på at det passer til din septiktank, da delene på denne side passer til netop de septiktanke vi forhandler. Sørg dog altid for at vælge den rette størrelse.