Toiletvæske & toiletpapir

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Toiletvæske til campingvogn og båd

Ved camping og sejlads er det vigtigt at holde et rent toilet. Man befinder sig på lidt plads, og lugt kan derfor hurtigt sprede sig til resten af båden eller campingvognen. Da pladsen generelt er træng anbefaler vi en koncentreret og kraftig toiletvæske, som holder det hele lugtfrit og bakteriefrit. Til dette formål kan vi anbefale rengøringsmidler fra Thetford, som bl.a. producerer ”duo tank cleaner” og ”grey water fresh”.

Vælg det rigtige toiletpapir til camping og båd

Da man i både og campingvogne bruger mindre 12v toiletter eller manuelle toiletter, er det vigtigt at man anvender det rette toiletpapir. Mange bådtoiletter og septiktanke til båd har en maceratorpumpe installeret. Denne pumpe hjælper til at pulverisere toiletpapiret og optimerer derved tankens pladsbrug. Dog er det ikke alt toiletpapir som fungerer lige godt hermed.

Så vi anbefaler kraftigt at du anvender toiletpapir til formålet. Det koster mere end det sædvanlige, men til gengæld så kører det hele gnidningsfrit. – Og det er ikke toilettet man ønsker problemer med ude på båden eller under camping.