Baltic 2 Krogs Sikkerhedsline 2 m

389,00 DKK
 3 - 6 hverdage
Varenummer: BAL 0115

Baltic 2 Krogs Sikkerhedsline 2 m

Produktbeskrivelse

Detaljer

Flydevesten hjælper dig, når du er faldet i vandet. For at undgå at falde i vandet, kan du bruge en sikkerhedssele og en line. En sikkerhedssele tager man på udenpå- eller under flydevesten afhængig af model. Selen er forsynet med en rustfri D-ring, som man fastgør livlinen i. Livlinen fastgør man på et fastpunkt om bord eller i dæksbånd, som løber langs dækket. Så kan man smidigt flytte sig på båden uden at være bange for at falde i vandet.

Sikkerhedsliner findes i forskellige modeller. Den mest almindelige line er en med 2 kroge – 1 krog i selen og en krog i båden. Der findes også modeller med 3 kroge. Vil man spare vægt, kan man få en model med en løkke i den ene ende og en krog i den anden. Hvis man fastgør løkken i selen, så slipper man for vægten af krogen, og selen bliver mere bekvem at have på sig.

 

Alle seler og liner er testet og godkendt i forhold til Europanorm EU ISO 12401, og det er præcis som den integrerede sikkerhedssele, der findes på nogle af de oppustelige redningsveste.

Fakta: 
- Længde 2 meter.

- Kraftig sikkerhedsline forsynet med en overbelastningsindikator. Overbelastningsindikatoren viser, når linen har været udsat for så kraftig påvirkning, at den skal skiftes.
- Kraftige dobbeltlåsende karabinhager i umagnetisk, rustfrit, syrefast stål.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid3 - 6 hverdage
BrandBaltic