Baltic Allround Flyfisher Auto

1.289,00 DKK
 3 - 6 hverdage
Varenummer: BAL 1573-83

Baltics oppustelige redningsvest Allround Flyfisher Auto

* Antal

Produktbeskrivelse

Detaljer

Baltics oppustelige redningsveste mærkes ikke før de behøves. I opblæst form leverer de 50% mere opdrift end traditionelle redningsveste. Det er helt enkelt den mest elegante og behagelige løsning med maksimal sikkerhed i minimalt format.

Den mest almindelige oppustningsmekanisme er automatisk. Denne gør, at vesten selv pustes op, hvis man falder i vandet. Modeller med manuel oppustning anvendes af sportsfiskere, redningspersonale og af og til kapsejlere. Disse bestemmer selv, hvornår de puster vesten op.

Alle veste er udrustet med en kulsyre patron, som skal byttes ud, hver gang vesten har været pustet op. Vesten skal kontrolleres eller indleveres til service en gang om året. Hvis vesten er automatisk, sidder der en censor i vesten. Denne censor registrerer, at man falder i vandet, og dermed sætter den oppustningen i gang. Censoren er udstyret med en dato og skal byttes, når datoen udløber, eller hvis vesten har været pustet op. (Kontakt Havhøkeren for service eller gode råd)
Alle oppustelige redningsveste er også udstyret med en manuel træksnor.

 

Den oppustelige redningsvest skal altid sidde yderst, uanset hvad du har på af tøj. Det er selvfølgelig fordi, den skal kunne udløses. Det er vigtigt at midterbåndet/bæltet sidder godt på kroppen. Men en veljusteret vest kan man bære den hele dagen lang uden, at den er til gene. Man af vore modeller findes både med og uden sikkerhedssele. Sikkerhedsselen er til for at man kan sætte en livline til, for at forhindre, at man falder over bord. Ombord på en motorbåd eller til sportsfiskeri anbefaler vi modeller uden sikkerhedssele, da vesten uden både er lettere i vægt og nemmere at justere. Ombord på en sejlbåd derimod er det rigtig godt at kunne spænde sig fast. Man kan selvfølgelig godt bevæge sig rundt med disse livliner. Uanset hvilken type du vælger, så opfylder Baltics veste alle de krav, du kan stille, når det gælder din og andres sikkerhed.

Allround vestene er redningsveste, som er gode til det meste. Alle modeller er udrustede med fleecekrave, aftageligt skridtrem, og på de fleste modeller kan man vælge snapspænde eller integreret sikkerhedssele.

Fakta: 

-       Automatisk oppustning

-       Sportsfiskerne og jægernes foretrukne valg.

-       Kort model, så den passer til vaders/vadebukser

-       3 hager til fastgørelse på sejlerjakke og en hage til fastgørelse af sprayhood.

-       6 reflekser

-       Fløjte

-       Forsynet med velcrobånd på ydersiden til fastgørelse af fiskekroge eller fluer.

-       Forsynet med mundventil til oppustning eller til tømning af vesten.

-       Hvis vesten skal genoplades efter brug, kræver det bestilling af artikel 2433 og 2520.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid3 - 6 hverdage
BrandBaltic