Baltic Allroundflydevest Genua

489,00 DKK
 3 - 6 hverdage
Varenummer: BAL 5821-26

Genua er en Allround flydevest der passer til de fleste aktiviteter på vandet.

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Detaljer

En Allround flydevest er en flydevest, som passer til de fleste aktiviteter. De er udviklet til almindeligt bådliv og livet på eller i nærheden af vandet. Når man skal vælge en Allround-vest er de to vigtigste ting pasform og design.

Vesten skal naturligvis sidde bekvemt, men den må også gerne være pæn, så har du på dig, når du er ved vandet.

De er hurtigtørrende og lette og behagelige at bære. Til alle de modeller, der har bælte, findes der skridtgjord som tilbehør. Dette gør, at vesten sidder bedre på kroppen i vandet, og det gør det lettere at svømme med vesten på. Desuden er det sjovere for børn at bade med vesten, da den så ikke glider op og sætter dig under armene hele tiden.

Forskellen på de enkelte modeller er farve, form og detaljer. Nogle modeller har modulopdelt flydemateriale, som gør det behageligere at have vesten på, da den får en bedre pasform.

Nogle har lommer med lynlåse til opbevaring af fx nøgler.

Det er meget vigtigt at pasformen på vesten er rigtig. Det er knap så vigtigt at det lige præcis er den rigtige vægt, der passer til personen. Vejer man 75kg, men passer bedre en vest, der hedder 50-70 kg, så er det den, man skal vælge. Der er rigeligt med flydekraft i vesten.

Det er MEGET vigtigt, at vesten ikke er for stor, så den glider op, hvis man falder i vandet. Det er også anstrengende at svømme, når man skal trække vesten ned hele tiden.

Allround-flydevestene er godkendt til 50N-standarden. Dette indebærer at vesten holder dig flydende med god marginal, men ikke kan vende dig eller holde hovedet oppe på dig. Man skal altså kunne svømme for at kunne anvende disse produkter. For at bruge et 50N produkt, skal man veje mindst 25 kg. Vejer man mindre end det, eller kan man ikke svømme, så anbefaler vi en redningsvest.

Fakta:

- En af de mest solgte flydeveste fra Baltic, takket være pasformen og dens gode detaljer.

- Lynlås lomme

- Mulighed for montering af skridtgjord som ekstra udrustning

- Genua er kortere end de øvrige veste i sortimentet, hvilket gør, at den ikke glider op, når man sætter sig ned.

- Det er den perfekte første vest, når et barn har lært at svømme og vejer over 25kg.

- Skridtgjord er nemt at fæstne på vesten, og den gør, at man flyder betydeligt bedre.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid3 - 6 hverdage
BrandBaltic