Baltic Amarok Flydedragt

2.699,00 DKK
 3 - 6 hverdage
Varenummer: BAL 5792-98

Praktisk flydedragt fra Baltic med mange gode funktioner - se detaljer.

* Antal

Produktbeskrivelse

Detaljer

Flydedragterne har opdrift, varme og Regnbeskyttelse. En flydedragt er et sikkert valg for dig, der skal på havet i de kolde måneder.

De er fremstillet i vind- og vandtæt ydermateriale med forseglede syninger. I ærmerne er der 2 manchetter. 1 manchet i PU-materiale, som man trækker til for at lukke vandet ude. Så er der en udvendig manchet, som man kan trække over handskerne. I benene findes også en udvendig manchet, dette er fordi, at luft der samles i dragten, skal kunne evakueres i det tilfælde, at man falder i vandet med hovedet først. Alle modeller er udstyret med et antal fleeceforede lommer. Der er inderlomme, hætte og luftigt for.

Alle dragterne er testet til 50N standarden (har samme flydeevne som en flydevest).

Dragterne er også testet og godkendte til EN ISO 15027-1 Termisk beskyttelse. Det indebærer, at man skal kunne ligge i 10 grader varmt vand i 2 timer og ikke tabe mere end 2 grader i kropstemperatur. I Baltics flydedragter taber man ikke mere end 1,1 grad på to timer. Foruden beskyttelse mod nedkøling, beskytter flydedragterne også mod det første kuldechok, når man falder i rigtig koldt vand.

Fakta:

- Helt vind- og vandtætte

- Udvendige lommer og en inderlomme

- Hætte, der kan gemmes i kraven.

- Indvendige seler for høj komfort.

- Reflekser

- D-ring til nødstopskontakt

- Justerbare PU-manchetter i ærmer

 

Den gule model har desuden knælommer til knæpuder og er High-Vis EN ISO 20471. Den koster derfor også lidt mere end de andre modeller.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid3 - 6 hverdage
BrandBaltic