Baltic Dæksbånd

449,00 DKK
 3 - 6 hverdage
Varenummer: BAL 0102

Baltic Dæksbånd - justerbart op til 12 meter.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Flydevesten hjælper dig, når du er faldet i vandet. For at undgå at falde i vandet, kan du bruge en sikkerhedssele og en line. En sikkerhedssele tager man på udenpå- eller under flydevesten afhængig af model. Selen er forsynet med en rustfri D-ring, som man fastgør livlinen i. Livlinen fastgør man på et fastpunkt om bord eller i dæksbånd, som løber langs dækket. Så kan man smidigt flytte sig på båden uden at være bange for at falde i vandet.

Sikkerhedsliner findes i forskellige modeller. Den mest almindelige line er en med 2 kroge – 1 krog i selen og en krog i båden. Der findes også modeller med 3 kroge. Vil man spare vægt, kan man få en model med en løkke i den ene ende og en krog i den anden. Hvis man fastgør løkken i selen, så slipper man for vægten af krogen, og selen bliver mere bekvem at have på sig.

Alle seler og liner er testet og godkendt i forhold til Europanorm EU ISO 12401, og det er præcis som den integrerede sikkerhedssele, der findes på nogle af de oppustelige redningsveste.

 

Fakta: 
-  Justerbart op til 12 meter

-  To justeringsplader i den ene ende for sikker og hurtig justering, og et syet øje i den anden ende. 

-  Brudstyrke op til 2000kg.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid3 - 6 hverdage
BrandBaltic