Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Baltic

Baltic

Det svenske firma Baltic har siden 1977 leveret en række produkter baseret på en virksomhedsfilosofi, der bygger at kvalitet og funktionalitet, hvilket er to ting man som producent aldrig må gå på kompromis med. Denne ide har været med til at sørge for at Baltic efter 30+ år i branchen er blevet Europas største producent af redningsveste med forhandlere som Havhøkeren i 50+ lande. Baltic er godkendt af M.E.D./SOLAS. Baltic er en af Europas største forhandlere indenfor redningsveste. De har et bredt udvalg af kvalitets redningsveste til hele familien. Med en moderne, flot, bekvem og funktionel vest fra Baltic går du aldrig galt i byen.

Lige meget, hvilket formål eller funktion du ønsker har Baltic med sikkerhed en vest, som passer til dine behov. Fordelen ved at føre en af Europas største mærker er, at man kan få kanoredningsveste, vandskiredningsveste, katteredningsveste, hunderedningsveste, børneredningsveste, fiskerredningsveste, kajakredningsveste, jolleredningsveste og mange typer af oppustelige redningsveste. Vores børneredningsveste kommer med delt front, der sikrer at komforten er i top!

Tjek udvalget. Ring til os, hvis du har spørgsmål!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK