Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Blue Sportswear

Blue Sportswear

Blue Sportswear er skønt, behageligt, blødt og vidunderlig lækkert træningstøj til den modebevidste kvinde. Blue Sportswear føles rigtigt uanset om du er på vej til din yoga time eller på vej ned for at handle. Blue er til dig der forlanger gode og bløde metervarer, skønne pasformer, lækkert design og varme, rolige farver. Blue Sportswear lancerer 7-8 små eksklusive kollektioner om året, så der vil altid være nye og spændende styles at finde.

Fra Blue tilbyder Havhøkeren produkter som hættetrøjer, toppe og bukser i et sporty look og med god pasform. Valget af materialer er fra Blues side gjort uden kompromis med kvalitet og komfort. De anvender bl.a. American Pima, der er en type af egyptisk bomuld I højeste kvalitet.

Tjek Havhøkerens udvalg her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK