ClamCleat

Clamcleat rebklamper er altid blevet produceret på en fabrik i England. Alt fra Design, værktøjsfremstilling, støbning til efterbehandling og emballering. Dette garanterer, at alle stadier af produktionen kan kontrolleres nøje for at sikre cleats af en høj kvalitet. Mens ClamCleat hovedsageligt sælges til sejlbåd og windsurfing, er der talrige industrielle anvendelser.

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Pris
Lager
pr. side

18 varer

Faldende orden
pr. side

ClamCleat passer til mange størrelser line

Vores ClamCleat kommer i mange forskellige størrelser, som giver et hav af rigningsmuligheder. Deres hovedfunktion er at fastholde line, men samtidig gøre det nemt at frigøre. Dertil kommer de utallige vinkler og ekstra funktioner som de kan købes med. Om det skal bruges i kombination med et skødespil eller Harken blokke, så har vi hvad du mangler.

Du skal også være opmærksom på at købe den rette størrelse, hvilket afhænger af line diameteren. Om end du bruger en High-tech Liros line eller et prisvenligt faldskøde, så skal størrelsen være rigtig. Du kan læse nærmere på produktet om hvilken diameter det passer til. Spændet er som regel 3-4 mm, så det er altså ikke kun en diameter din ClamCleat kan anvendes til.