Holebrook

holebrook

Holebrook of Sweden opstartede i 1999 med speciale i strik. Holebrook er et maritimt mærke, som primært opererer med farverne rød, hvid og blå. Tøjet afspejler den svenske skærgård, klipper og havsalt.

Hvert søm og detalje er gennemtænkt, og tøjet er designet til at blive båret i årevis på havet og molen! Holebrook har speciale i at kombinere funktionalitet og design. Mange af deres lækre modeller har eksempelvis windstopper, som er med til gøre striktrøjerne endnu varmere og mere komfortable. De er perfekte på båden, men også til alle andre salgs udendørs aktiviteter i de nordiske klimaler.

1 vare(r)
43%
111406 Holebrook Frank WP Windbreaker - 923 GREY MELANGE
Pris: 1.399,00 DKK
Pris Fra 799,00 DKK
M
1 vare(r)

Hos Havhøkeren fører vi en række modeller til både herre og damer. Kollektionerne indebærer cardigans, striktrøjer, uldtrøjer, half-zip modeller og full-zip modeller. Alle i det flotte svenske design og fantastiske kvalitet.Holebrook ligger i den lidt højere ende af prisskalaen, men trøjerne er nogle man har i mange år, så det uden tvivl betale sig at investerer i et stykke tøj af så høj kvalitet som Holebrook leverer.

Se vores skønne udvalg her hos Havhøkeren.