Key West


Er du på udkig efter ægte skandinavisk og maritimt tøj og accessories, kan du uden tvivl finde de produkter, du søger efter, lige her på siden. Hos Havhøkeren har vi nemlig fundet de bedste varer frem fra det danske mærke Key West. Her vil du kunne finde kollektioner, der blandt andet byder på de klassiske sejlerstriber - disse striber er stadigvæk lige så populære i dag, som de var for 20 år siden, hvilket også er derfor, at de tit er at finde i tøjet fra Key West. 

Nedenfor kan du se en række lækre og uundværlige produkter fra det anerkendte mærke. Udvalget byder på alt indenfor casual og funktionelt tøj til både mænd og kvinder.

7 vare(r)
29%
12-6-938 Key West W Tonnere T-shirt - BLÅ/HVID
Pris: 350,00 DKK
Pris Fra 249,00 DKK
L XL
50%
KeyWestMGrenaaTshirt-20
Pris: 500,00 DKK
Pris Fra 250,00 DKK
S
25%
Key West Alison T-shirt
Pris: 399,00 DKK
Pris Fra 299,00 DKK
S M L 2XL 3XL
7 vare(r)

Om Key West 

Med en etablering i 1995 har Key West været på markedet i mange år og har derfor banet sig vej ind i en masse sejlglade menneskers hjerter. Virksomheden startede på baggrund af en vision om at producere og sælge maritimt kvalitetstøj til livet ved havnen og på vandet.

De specialiserer sig indenfor designertøj og accessories til både mænd og kvinder - enkelte modeller er ligeledes at finde i børnestørrelser. Inspirationen til deres sporty og casual kollektioner kommer fra livet ved havet blandet med den enkelthed, vi er så kendte for i Skandinavien.

 

Køb dit Key West-tøj hos Havhøkeren.dk 

Om du er til de populære sejlerstriber eller de mere neutrale farver, kan du finde det i vores sortiment af produkter fra Key West. Udvalget spænder bredt og byder på moderne kollektioner, hvor der er lagt vægt på, at der skal være noget til enhver person.

Med to kollektioner om året, vil du hvert halve år kunne se frem til at købe nyt tøj, der både er af topkvalitet og funktionelt, men som også er praktisk og stilfuldt.

 

Elsker du sejlerstilen? Se nærmere på vores sejlertøj 

Synes du ikke, at der findes noget bedre end at sidde på dækket af skibet og kigge udover det åbne hav? Så ved du måske også, at det ikke er nok at have en lille windbreaker med, når man sejler ud. Det er vigtigt at have tøj med til alt slags vind og vejr. Derfor har vi sørget for at have et stort udvalg af sejlertøj til både mænd og kvinder. Tøjet hjælper ikke kun med at holde regn og blæst ude - det ser tilmed også smart og stilrent ud.

Går du ind under vores outlet-kategori, kan du være heldig at finde et hav af vores smarte produkter til gode priser. Priserne er ikke nedsat grundet dårlig kvalitet på produkterne - tværtimod. De nedsatte priser skyldes blandt andet, at der er kommet nye kollektioner og lanceringer, hvorved sidste sæsons varer derfor skal sælges ud.

 

Få besvaret dine spørgsmål - kontakt os i dag 

Har du spørgsmål til Key West, vores sejlertøj eller noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har en række kompetente medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det. Du kan fange os på +45 48 30 16 99 eller skrive til os på webshop@havhokeren.dk.

Er du i nærheden af Gilleleje, er du mere end velkommen til at besøge vores 400m2 store fysiske butik på Ndr. Havnevej 9. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan kigge nærmere på vores mange produkter.