Marquant


Når vejret skifter, og det er tid til at trække i de lidt tykkere og varmere tøj, kan du passende vise dine striktrøjer frem fra det anerkendte danske brands Marquant. Ikke nok med at vi hos Havhøkeren er stolte af at have et dansk mærke som dette på vores webshop, så er vi tilmed også glade for, at vi kan klæde kvinder i alle aldre på uden at skulle gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. De lækre strikprodukter fra Marquant er nemlig designet og produceret specielt til kvinder, der godt kan lide den skandinaviske stil, men som også gerne vil holde sit look klassisk og elegant. 

Produkterne fås både i form af kort- og langærmede striks, men også som cardigans, der vil være perfekt uden over en anden trøje. Bare mærk, hvordan du bliver omfavnet af den lækre kvalitet fra din nye strik, når du trækker den over hovedet. Størstedelen af de feminine striks er nemlig lavet i et lækkert viskose eller lammeulds materiale, der både sørger for, at du kan holde varmen, men som også er rar og komfortabel at have på.

1 vare(r)
70%
Marquant W 1932 Strik Cardigan-20
Pris: 900,00 DKK
Pris Fra 270,00 DKK
38 40 42 44 46
1 vare(r)

Gå på jagt i vores store udvalg af artikler til kvinder 

Er du på udkig efter andre tøjartikler eller accessories, der vil kunne passe godt til din nye striktrøje fra Marquant, kan du passende kigge nærmere på vores webshops store udvalg af produkter til kvinder. Her finder du alt fra kjoler, fodtøj og mange andre spændende ting. Vi har sørget for, at der er noget til enhver smag og til ethvert behov, så det er bare med at udforske de mange kategorier.

Har du spørgsmål til os, hvad end det angår vores lækre striktrøjer, de flotte produkter til stilrige kvinder eller noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Fang os på tlf. +45 48 30 16 99 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.