NN07

NO NATIONALITY 07 er et dansk brand som blev grundlagt i 2007. Deres kollektioner bliver både inspireret af dansk såvel som udenlandsk kultur og natur.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af NN07 herretøj

NN07 er et danskejet tøjmærke som vi er stolte af, at kunne forhandle hos Havhøkeren. Vi tilbyder et bredt udvalg afslappet NN07 tøj, som hurtigt bliver det naturlige valg til hverdagen. Herretøjet er både afslappet og elegant på samme tid. Klassiske designs med et moderne tvist kendetegner meget af deres tøj.

Vi er lagerførende med bluser, herreskjorter, jakker, shorts og t-shirts fra NN07. Derudover finder du også et flot udvalg af skjortejakker, som er blevet yderst populære på det seneste. Med en LAKOR t-shirt og en NN07 skjortejakke, så skal du nok få nogle misundelige blikke.

Den simple stil gør det nemt at matche dit NN07 tøj dine øvrige outfits. Inden længe bliver NN07 udgangspunktet for dit outfit!

NN07 Chinos i bomuld

Hvis du leder efter nogle kvalitetsrige bukser, så kan vi anbefale NN07 chinos i bomuld. Bukserne består af 99% bomuld med en smule elestan for ekstra komfort. Bomuld er et åndbart og organisk materiale, som giver maksimal komfort. Der kan være stor forskel på kvaliteten af bomuld, men her får du altså i den højeste ende.

Med NN07 Chinos får du altså et par herrebukser som holder i mange år, hvis de vedligeholdes. Ved at købe bukser af en høj kvalitet, kan du faktisk spare penge i det lange løb!