Remonte

Kvalitet, funktionalitet og design er blandt kendetegnene for Remonte. Vi har et lille udvalg hos Havhøkeren, men regner med at udvide løbende.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Remonte sko og støvler

Remonte er et anerkendt mærke som har eksisteret siden 1876. Siden mærket blev startet har de været forbundet med ægte læder, kvalitet og et design i topklasse. Dette har på ingen måde ændret sig siden 1876, da Remonte stadig laver støvler og sko i en høj kvalitet.

Ved Remonte støvler får man rigtig meget for prisen. Deres vinterstøvler er yderst varmeisolerede, ofte vandtætte, komfortable og flotte i design. Derudover er materialerne ægte og af en lækker kvalitet. Man får altså rigtig meget for pengene sammenlignet med almindelige støvler.

Remonte sko og sandaler indeholder naturligvis samme gode egenskaber - faktisk laver de nogle super fede sandaler til kvinder. Dog holder Remonte sandaler næppe dine fødder lige så tørre som støvlerne!

På mange måder minder Remonte meget om Rieker sko, som du måske allerede har prøvet før.

Vinterstøvler i læder fra Remonte

For mærket Remonte er det meget vigtigt at bruge rigtige materiale. Derfor er deres vinterstøvler og sko normalt lavet i ægte læder. Så hvis du mangler et par gode vinterstøvler i læder, så kan vi klart anbefale at du prøver Remonte støvler.

Det samme er tilfældet for deres sko, som ligeledes laves i ægte læder. Det står i stor kontrast til størstedelen af de sko som laves i dag. Det er blevet meget almindeligt at bruge kunstlæder, men sådan er det ikke hos Remonte. Nej, de holder ved deres gamle traditioner.