Signal

Først som Buksesnedkeren og siden som Signal, og er altså et erfarent dansk firma. Signal havde deres produktion helt lokalt her i Gilleleje fra 1973 til 2009, og i samme periode har Signals sortiment været repræsenteret i Havhøkeren på Gilleleje Havn. De holder dog stadig til i det nordsjællandske, men er nu flyttet til Kvistgård. 

Det var i forbindelse med navneændringen at Signal besluttede at satse internationalt, hvilket har vist sig at være et rigtigt valg, efter som de i dag designer og leverer tøj til mange lande i hele Europa blandet andet Tyskland, Holland, Norge og Sverige. De høster stor anerkendelse i hele Europa og har en stadig øget vækst.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Moderne og moderigtigt i skandinavisk stil

Signal er inspireret af den Skandinaviske ånd og tager udgangspunkt i en afslappet stil til både kvinder og mænd, og som er velegnet til såvel fritid som arbejde. Deres mission er at være med til at give alle en moderigtig hverdagsstil, med stor bevægelighed og med sikker stil. Samtidig kan de forskellige styles til kvinder og mænd, designet dækker bredt, til alle aldre og forskellig kropsbygning. Designerne siger om den nye kollektion, at den er inspireret af sejlersporten, dog tilført et moderne twist. Disse danske designere laver hver sæson en ny kollektion som afspejler en klassisk men alligevel nutidig og moderne stil.

Fællesnævneren udgøres af den gode kvalitet, det casual look og moderigtige design. Du kan altid sammensætte et look der passer netop til dig, hvad enten du vække opsigt med Signals stærke farver eller du vil opnå et mere diskret look med mere rolige farver. Det er nemt at sammensætte Signals forskellige styles efter dit valg. Mulighederne er mange.

Kvaliteten er altid i top, mens priserne er i bund i forhold til kvaliteten

Signals sortiment omfatter blandt andet, herreskjorter, t-shirts, trøjer, jakker, strik, overtøj, bukser, shorts, kjoler og nederdele, så du kan blive klædt på fra top to bund. Signal er særligt stærk på strik- og bomuldsvarer, og deres jeans og bukser er kendetegnet af holdbarhed og pasform. 

Se vores udvalg her på siden - OG husk at tjekke alle nyheder til både damer og herrer!

Forhandler af Signal tøj

Vi har længe forhandlet Signal tøj hos Havhøkeren. Tøj fra Signal er nemlig af en god kvalitet, yderst prisvenligt og den afslappede stil gør det kan bruges alle dage. Deres tøj er som oftest klassisk pænt i udseendet men alligevel på en afslappet både.

Derudover er Signal ikke blot lavet for udseendets skyld. Tøjet er komfortabelt at have på grundet de gode pasformer og bløde materialer. Du kender måske følelsen af en stiv ubehagelig skjorte, som man kun bærer for udseendet? Det behøver man heldigvis ikke med Signal.

Desuden er Signal skjorter, cowboy jeans og lignende lavet i nogle rigtig gode størrelser. De er lavet til rigtige mænd som de er flest, og ikke bare så de sidder godt på modelbilleder. Tøjet er således meget normalt i pasformen.

Man har muligheden for at vælge normal pasform eller den mere slanke slim-fit. En slim-fit er et godt valg hvis du er slank af bygning, men du behøver altså ikke være tynd som en pind før de passer.