Spinlock redningsveste

Stort udvalg af Spinlock redningsveste til den bedste pris.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Brand
Type
Lager
pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Spinlock redningsveste

Spinlock er blandt de bedste producenter af selvoppustelige redningsveste. Redningsveste fra Spinlock opfylder alle krav for brug til søs. De kan desuden købes med en masse sikkerhedsudstyr som Sprayhood, lume-on, pylon lys, sikkerhedsline cutter og MOB AIS sender.

Derudover kommer de fleste Spinlock deckveste med indbygget harness til livline, som giver et ekstra sikkerhedslag på båden. Det muliggør nemlig at fastspænde sig båden når man bevæger sig på dækket. Yderst praktisk under hårde vejrforhold.

Letvægts deckvest fra Spinlock

Spinlock deckveste er lavet med sikkerhed og komfort i fokus. De er ekstremt lavvægt til trods for de mange funktioner. Derudover kan de spændes og justeres så de passer godt til alle.

Ved selvoppustelige redningsveste vælger man ikke størrelse, da de er one-size. Derfor er det meget praktisk at kunne justere vestens til ens kropsbygning.

Husk patroner og tilbehør

Vi forhandler et bredt udvalg af tilbehør og patroner til redningsveste. Du kan læse på din Spinlock redningsvest hvilken patron den bruger. Det vil ofte være 33 gram, men det varierer.

Når din vest har været udløst, så skal man udskifte patronen. Derudover har patronen en begrænset levetid, hvilket betyder den skal udskiftes med jævne mellemrum. Det gælder også hvis den ikke har været udløst. Du kan læse udløbsdatoen på patronen.

Du bør ikke selv udskifte din patron. Gå til en autoriseret forhandler og få den skiftet. Havhøkeren er autoriseret til udskiftning af patroner, men det skal ske fysisk i butikken.