TimberlandVaremærket Timberland blev oprettet i 1973, men deres historie går tilbage til 50’erne. De slog igennem ved at være det første skomærke, der lavede nationale tv-spots. Det skabte opmærksomhed.

Timberland er også et socialt ansvarligt brand. De har givet over 10 millioner dollars til projekter mod bandekriminalitet, og de har flere gange været på Fortune magasins liste over de bedste firmaer at arbejde hos.Timberland er kendt over hele verden for deres ikoniske gule støvler til mænd. Timberland laver robust og vandtæt fodtøj. De seneste år er brandet også blevet in hos damerne med de lange Premium støvler med snørelukning og andre lækre modeller.

Fælles for alle Timberland sko og støvler er, at de er velegnede til et aktivt udendørsliv, uden at der er gået kompromis med designet. Dette kommer sig af at den grundlæggende idé bag enhver Timberland sko eller støvle er, at den skal være så behagelig, at man kan have den på hele dagen og så slidstærk at den holder hele året - I mange år.

Se vores udvalg af de meste populære modeller til både herrer og damer her på siden!

1 vare(r)
58%
0A2BVA Timberland M Bradstreet Chukka Støvle - OLIVE
Pris: 1.199,00 DKK
Pris Fra 499,00 DKK
43 44
1 vare(r)