Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Chillouts

Chillouts

Chillouts blev grundlagt i 1998 i en gammel trashy garage et eller andet sted i Bayern / Sydtyskland. De første år var vi grossister for mode tilbehør, indtil vi besluttede at gå vores egen vej.

I 2003 blev den første "Chillouts" Head Gear kollektion født: Bandits, CocoCaps, Flex- og Trucker Caps til sommer og en dejlig Beanie kollektion til vintersæsonen.

Reaktionen var overvældende, så vi besluttede at gøre det næste skridt. En ny bygning (stor, smuk og varm selv om vinteren!) som gav os gode vibrationer til at skabe flere og flere produktlinjer.I øjeblikket tilbyder vi ca. 250 forskellige vinterstile og en helt ny top stilfuld sommersamling til alle. 

Vi er din perfekte partner til dit helårs hovedtøj og vil give dig nye og trendy hatte, kasketter og mange flere to gange om året!

Vi har spredt vingerne over hele Europa!

 

Det hele begynder i dit hoved!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK