Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:

Har man først brug mange på et godt sæt fodtøj, så er der altmulig grund til, også at passe godt på det. Derfor har vi samlet et godt og bredt udvalg af forskellige typer beskyttelsesmidler og rengøringsmidler. Med vores udvalg af beskyttelsesmidler og rengøringsmidler til fodtøj, er det let som en leg at sørge for, at fodtøjet fremstår som nyt langt ud i fremtiden. Vi forhandler lige nu mange forskellige midler til beskyttelse og rengøring af fodtøj, blandt andet kvalitetslædervoks og læderfedt, kraftigt lim til reparation af fodtøj samt meget andet. Alle vores rengøringsmidler og midler til beskyttelse af fodtøjet er i første klasses kvalitet, og egner sig perfekt til den aktive bruger, som har brug for at fodtøjet altid er klart til brug.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK