Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Når vejret tillader det, så er der få bedre typer fodtøj end et par gode sandaler. Herunder ser du vores udvalg af damesandaler fra en række af markedets mest anerkendte mærker. Vi fører lige nu sandaler fra bl.a. H2O og Sika, hvor begge mærker både kendes for god komfort, flot design og en rigtig fornuftig kvalitet, som henvender sig perfekt til den aktive kvinde, som har brug for et par pålidelige damesandaler. Prismæssigt har vi holdt os til et ganske fornuftigt niveau, og vi opdaterer naturligvis løbende vores sortiment når der sendes nye spændende dame sandaler på markedet.

Her finder du også et lille udvalg af hjemmesko, sutsko og tøfler fra bl.a. Nome Footwear. Kvaliteten er altid helt i top og vi håber løbende at kunne udvide sortimentet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK