Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Hvis du er på udkig efter en blød, lækker og ikke mindst flot cardigan, så er du kommet til det helt rigtige sted. Herunder har vi samlet et bredt udvalg f lækre cardigans fra en række af markedets mest anerkendte mærker, blandt andet Blue Sportswear, SailXtreme, Signal, Dranella og Holebrook. Alle disse mærker, samt de andre som du finder herunder, er kendt og elsket verden over for tøj i absolut bedste kvalitet, ikke mindst når det gælder cardigans til kvinder. Stilmæssigt vil du finde cardigans til kvinder i mange forskellige looks herunder, lige fra helt klassiske modeller til de mere moderne. På den måde håber vi, at alle vores kunder altid kan finde den dame cardigan, som matcher deres individuelle stil allerbedst, og samtidigt leveres i en kvalitet som vi kan stå bag. Se nærmere på vores udvalg af lækre dame cardigans til gode priser herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK