Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Herunder ses vores store udvalg indenfor t-shirts til kvinder. Vi har allieret os med en række af markedets mest spændende og sporty mærker, blandt andet Redgreen, Signal, Peak Performance og Armor-Lux. Alle mærkerne kendes for velsiddende og flotte dame t-shirts, og netop dette er hvad vi leder efter når vi bestiller nye varer hjem. Kun det allerbedste er godt nok til vores kunder, og det allerbedste er præcist hvad du finder herunder. Uanset hvilken stil du holder mest af, så vil du med garanti finde et par modeller i vores udvalg af dame t-shirts, der vil falde i din smag. Vi håber at du vil bruge et par minutter på, at kigge vores udvalg af flotte og behagelige dame t-shirts igennem, og se om der ikke skulle være noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK