Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor findes vores udvalg af flotte og slidstærke bukser, fra en række velkendte mærker. Hver gang vi bestiller nye bukser hjem til vores katalog, så er det i særlig høj grad med kvaliteten for øje. Naturligvis er det langt fra ligegyldigt hvordan bukserne ser ud. Men kvaliteten er noget, som vi i særlig høj grad lægger vægt på. I vores bestræbelser på, at efterleve vores egen krav til netop dette, har vi blandt andet valgt at forhandle bukser fra velkendte mærker som Blue Sportswear, Redgreen og Peak Performance. Disse forener på perfekt vis det flotte og sporty look, med en behagelig og holdbar kvalitet, som egner sig til en aktiv hverdag. Er dette hvad du er på udkig efter, så tøv endeligt ikke med at kigge vores udvalg af flotte bukser til kvinder herunder igennem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK