Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

I blandt det vigtigste tøj i garderoben, er uden tvivl overtøjet. Når temperaturen daler og vinden blæser, så er der få bedre ting, end at trække i en flot og varm jakke. Og præcist dette er hvad du finder herunder. Vi forhandler lige nu blandt andet super flotte jakker fra Helly Hansen, Acode og Fjällräven. Disse mærker vil uden tvivl være velkendte hos mange, og der er da også tale om noget af det absolut bedste overtøj til kvinder, som man finder på markedet lige nu. Vores udvalg af overtøj til kvinder er ganske bredt, og inkluderer således både lettere softshell jakker til sommerhalvåret samt vinterjakker til når det for alvor bliver koldt. Du vil således næsten med garanti finde netop den type overtøj, som mangler i din garderobe – naturligvis i både fantastisk kvalitet og design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK