Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Hvis man er til det klassiske sejlerlook, så er vores udvalg af lækre dame poloer et rigtig godt sted, at starte. Det tidløse polo-design fungerer ligeså godt i dag, som det har gjort i efterhånden rigtig mange år. Kombinationen af gode materialer, flotte farver og et behageligt design, gør dame poloen til en vigtig del af mange aktive kvinders garderobe. Vi har samlet dame poloer i en række forskellige farvetemaer alt efter design. På den måde kan alle vores kunder forhåbentligvis finde præcist den dame polo, som matcher deres smag allerbedst. Fælles for alle dame polo-trøjerne i vores katalog er dog, at de er fremstillet i den allerbedste kvalitet, med de helt rigtige materialer. Dette sikrer både en høj komfort og et flot look. Se nærmere på vores udvalg af dame poloer til gode priser og i høj kvalitet lige herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK