Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor ses vores udvalg af lækre shorts, perfekte til de varme dage på søen. Præcist som det gælder alle de andre beklædningstyper i vores katalog, så er vores udvalg af shorts til kvinder sammensat med specielt to præmisser for øje. Nemlig at shortsne både skal tage sig flot ud, og samtidigt skal være i den helt rigtige kvalitet. Som aktiv kvinde er det vigtigt, at man både ser godt ud, men samtidigt også kan stole på at garderoben kan tåle både høj søgang og fysisk udfoldelse. Og netop dette er hvor vores udvalg af dame shorts herunder virkelig skinner positivt igennem. Tøv endelig ikke med, at tage et nærmere kig på udvalget af dame shorts og se om der ikke skulle være det par, som mangler i din garderobe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK