Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor ses vores udvalg af flotte dameskjorter. Iblandt udvalget vil en stor del af mærkerne nok ringe en klokke hos mange kunder. Vi forhandler lige nu blandt andet dameskjorter fra Redgreen, Peak Performance og Signal. Disse tre mærker er gode eksempler på hvad vi leder efter, når vi bestiller dameskjorter hjem. Et super flot look, der er kombineret med et design der i særlig høj grad egner sig til den aktive kvinde, som har brug for en dameskjorte man kan stole på. Foruden at alle vores dameskjorter er både flotte og i høj kvalitet, så har vi samtidigt forsøgt at holde priserne på så lavt et niveau vi kan. På den måde bliver det forhåbentligt så fornøjeligt som muligt, at købe dameskjorter hos os. Brug endelig et øjeblik på, at kigge vores spændende udvalg af dameskjorter igennem. Måske er der lige nøjagtig den dameskjorte som du har ledt efter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK