Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Hvis man har brug for tøj, der har ekstra gode varmeegenskaber, og samtidigt er både behageligt og fleksibelt, så er vores udvalg af damestrik uden tvivl et godt sted at starte. Vi fører lige nu blandt andet lækre sweatre, cardigans og bluser – alt sammen i den lækreste strikkvalitet på markedet. Har man bare en enkelt gang skulle stå imod søens kulde, så vil man uden tvivl kunne sætte pris på vores udvalg af damestrik. Med en god striksweater, strik-cardigan eller strikbluse, så har man altid et godt udgangspunkt for, at stå imod både kulde og blæst. Foruden behagelige design og lækre detaljer, så er alle vores striksweatre, cardigans og strikbluser naturligvis også smukke. Det har jo trods alt også en vis del at sige. Tag endeligt et nærmere kig på vores udvalg af damestrik herunder. Du vil blandt andet finde lækre cardigans, sweatre og strikbluser fra kendte mærker som Redgreen, Signal og Peak Performance. Alle er mærker, der kendes for striktøj til kvinder i absolut bedste kvalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK