Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor ses vores udvalg af flotte og sporty sweatshirts til den aktive kvinde. Med en sweatshirt er man altid godt forberedt, hvis vejret pludseligt skulle blive kølige, eller hvis man har brug for et supplement til jakken. Vi har forsøgt at brede os godt ud i vores katalog af dame sweatshirts. Du vil således kunne finde alt lige fra klassiske look til ekstra sporty sweatshirts. Der burde således altid være dame sweatshirts til ethvert temperament og til enhver anledning. I vores katalog af dame sweatshirts finder du altid en række forskellige, spændende mærker. Blandt andet Helly Hansen, Acode og Peak Performance. Alle tre mærker kendes for lækre sweatshirts til kvinder, hvor det sporty og aktive look går hånd i hånd med gode materialer og godt håndværk. Se nærmere på vores store udvalg af lækre dame sweatshirts i høj kvalitet herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK