Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor har vi samlet et godt udvalg af kjoler, som på allerbedste vis kombinerer et super flot look med den helt rigtige kvalitet. Kjolerne henvender sig således i høj grad til den aktive kvinde, som har brug for et flot look, som sætter så få begrænsninger som muligt, når det gælder fysisk udfoldelse. Er dette hvad du leder efter når du køber nye kjoler, så tøv endeligt ikke med, at tjekke vores flotte udvalg af kjoler ud. Lige nu forhandler vi blandt andet kjoler fra velkendte mærker som Redgreen, Holebrook og Fjällräven. Alle tre mærker, er gode eksempler på de kvaliteter, som vi leder efter når vi bestiller nye kjoler hjem. En fantastisk kvalitet, som kan holde til lidt af hver, kombineret med et smukt og stilet design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK