Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Hvis vejrudsigten melder regn, så fortvivl ikke! Herunder har vi samlet et bredt udvalg af behageligt og slidstærkt regntøj, som nok skal holde vandet ude. Når vi bestiller regntøj hjem, så har vi i høj grad for øje, at tøjet skal både behageligt at have på, og samtidigt naturligvis have den nødvendige vandafvisende effekt. Hvis regntøj ikke er designet i en ordentlig kvalitet, vil huden ofte have svært ved at ånde. Det kan således hurtigt blive ubehageligt at have regntøjet på, specielt hvis man udfolder sig fysisk. Dette er der heldigvis taget hånd i vores udvalg af regntøj, som både tillader kroppen at ånde, samtidigt med, at regnen holdes ude. Regntøjet egner sig således rigtig godt til den aktive bruger, som ikke lader sig slå ud af en smule regn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK