Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

For mange er vesten og sejler looket uadskilleligt. Og selv om designet har en del år på bagen, så foretrækker mange kvinder stadigvæk en solid og lun vest, når turen går ud på søens vande. Det praktiske, behagelige og flotte look, gør vestene herunder til en næsten uundværlig del af garderoben. Foruden flotte veste til kvinder, så finder du også et bredt udvalg af flotte og sporty toppe, som på præcist vis som vores dame veste er i absolut bedste kvalitet og det helt rigtige design. Er dette hvad du leder efter, så snyd endeligt ikke dig selv for, at tage et nærmere kig på vores udvalg af veste og toppe til gode priser. Du vil blandt andet finde velkendte kvalitetsmærker som Peak Performance, Fjällräven og Pelle P.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK