Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Delite

Delite

Delite blev startet i 1996 af Peter Seidelin Jessen. I dag designer, udvikler, pakker og sender de til forhandlere i Europa og USA fra en by vest for København. I dag er der fire ansatte i firmaet og det ejes at Peter S. Jensen og Poul Brandt Jensen, der til sammen star for marketing, salg, produktion og udvikling af Delite og E.S. Sørensen. Delite står bag en smuk kollektion af el-lamper og olielamper, ure og barometre, flagermuslygter og andet maritimt tilbehør til båd eller hus. Yderst funktionelle produkter med alle de nødvendige tekniske detaljer.

E. S. Sørensen er de kendte og klassiske messing, el- og olielamper, ure og barometre samt det kendte "Stormglas", mens Delite kendetegner moderne design med et maritimt strejf, som f.eks. lamperne “Petrolux” og “Cabinlite” samt Clausen vejrstationer.

Delites mange produkter er baseret på messing og rustfrit stål, og de seneste år har fokuseret meget på udvikling af produkter i rustfrit stål, der giver et moderne look og det understreger, at Delite er et mærke, som henvender sig til ALLE – ikke kun søens folk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK