FISKERI & FRITID

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 473

Faldende orden
Side
pr. side

Elsker du at tage på tur med fiskestangen pakket ned og med maddingen liggende i rygsækken? Det kan også være, at du nyder at gå en tur ned til havnen, hvor din båd er lagt til ved kajen. Uanset om du er fiskeentusiast, nyder at sejle ude på det åbne hav eller måske elsker at samle på modelskibe i alle størrelser og afskygninger, så er du kommet til det rette sted. 

Hos Havhøkeren har vi nemlig sørget for at have et bredt udvalg af produkter til dem, der elsker at fiske - hvad end det er fritidsfiskeri eller lystfiskeri, til dem, der elsker modelskibe, men også til dem, der elsker at bruge sin fritid nær vandet. Tjek vores store og meget varierende sortiment ud herunder.

Find alt, hvad du mangler indenfor fisk og fritid 

Vores store sortiment af fisk- og fritidsartikler giver dig rig mulighed for eksempelvis at kigge nærmere på vores mange knive, som både kan bruges til fiskeri og i køkkenet. Vi har køkkenknive fra Yaxell, lommeknive fra Victorinox og arbejdsknive. Forhåbentligt vil du kunne finde det, du søger i vores knivsektion.

 

Udvid din samling af modelskibe 

Det kan også være, at du ikke finder knivene så interessante, men i stedet for vil kigge nærmere på vores modelskibe - i så fald kan vi stolt løfte sløret for den række flotte og detaljeprægede skibe, vi har på vores webshop. Modelskibene kommer i alle afskygninger og vil passe godt til resten af samlingen, til kontoret eller måske endda i kabyssen på dit skib. Uanset hvad anledningen er, så kan man ikke få for mange modelskibe. De vil altid kunne pynte og skabe liv i huset eller på båden.

 

Stort størrelsesudvalg i Dannebrogsflag, vimpler og vindposer hos Havhøkeren 

Står du i stedet og mangler en ny vimpel til flagstangen derhjemme, eller er det måske det store Dannebrogsflag, der snart skal hejses til top som en del af en begivenhed? Vores hobby-kategori gemmer på et utal af størrelser indenfor vimpler, Dannebrogsflag og vindposer til flagstangen. Derudover kan vi også tilbyde en række størrelser indenfor stander-flag, som du kan montere på din båd, hvis det ønskes.

 

Køb dine gaveartikler hos Havhøkeren 

Som en del af vores fiskeri og fritidssektion har vi valgt at oprette en underkategori med gaveartikler, der vil kunne inspirere dig til, hvad du eventuelt kunne ønske dig - eller bedre endnu - hvad du kunne give i gave til dem, du har kært.

Vores gaveartikler spænder bredt. Her har du mulighed for blandt andet at vælge mellem kasketter med sjove tekster, teleskoper og nøgleringe med bådinspirerede motiver. Er det træspil til mange timers underholdning på båden, der i stedet tiltrækker din opmærksomhed, så kan vi også klare det.

Besøg os på havnen, hvis du ønsker personlig betjening 

Hvis du er kommet på et par spørgsmål efter at have set vores mange produkter indenfor fiskeri og fritidssektionen, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan skrive til os på [email protected] eller ringe direkte på tlf. 48 30 16 99.

Har du i stedet udset dig et modelskib, du godt kunne tænke dig, men først vil se det i virkeligheden, kan du også besøge vores fysiske butik på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje. Her står vi klar med personlig betjening alle ugens dage.