Belysning

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 99

Faldende orden
Side
pr. side

Belysning har ikke blot en praktisk funktion. Med den rette belysning fra lamper og lygter i flotte designs, kan du skabe den helt rigtige stemning og hygge, hvad enten det er til aftenlæsning på båden eller til historiefortælling omkring bålet en sommeraften.

Hos Havhøkeren er du med vores store udvalg af belysning sikker på at finde lamper og lygter, der falder i lige præcis din smag og passer til dine behov og ønsker. Vi har eksempelvis både bordlamper, væglamper samt loftslamper. Se vores store og alsidige udvalg herunder.

Maritim belysning til ethvert behov

Den klassiske flagermuslygte blev i gamle dage brugt til at lokke flagermus til, da man ville undgå, at de spredte sygdomme på gården. I dag er flagermuslygten med sit klassiske look populær hos både sejlere, friluftsmennesker eller bare som hyggelig og dekorativ belysning hjemme på terrassen, når mørket falder på.

Hos Havhøkeren har vi flere forskellige flagermuslygter, blandt andet fra brandet Dietz, som er et populært mærke grundet deres gode kvalitet. Med en brændetid på 14 timer skal du ikke bekymre dig om påfyldning af olie, selvom du anvender den en hel aften og nat. Når du får brug for genopfyldning af petroleumsvæske, er dette dog naturligvis også at finde i vores sortiment.

Vores flagermuslygter er oplagte som hyggespredere på båden eller ved bålet, men de er også praktisk anvendelige, hvis du skal begå dig i mørket.

Er du på udkig efter anden dekorativ belysning til båden, sommerhuset eller udestuen, så tjek også vores flotte skibskugler. Udover at være dekorative i sig selv, er der huller i begge ender, så der er plads til en lille lampe, der giver et lunt skær. Se også vores modelskibe, der er oplagt som supplerende pyntegenstand til den maritime stil.


Udstyr til din belysning

I denne kategori finder du også udstyr til din belysning, såsom røghætter til petroleumslamper, så hyggen ikke ødelægges af irriterende røgudslip. Du finder også  brænderglas i forskellige størrelser samt rundbrændere og flammespredere – begge dele i en flot guldfarve, der understøtter den maritime belysnings klassiske look.

Køber du belysning hos os, er du derfor sikker på at finde alt, hvad du har brug for, så du ikke skal ud at lede andre steder efter nødvendigt udstyr eller tilbehør. Desuden tilbyder vi hurtig levering, fri fragt på køb over 500 kr. samt gratis retur i 30 dage. Vi har med andre ord gjort det nemt for dig.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på tlf. 48 30 16 99, på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular.

Du kan også komme forbi vores fysiske butik på havnen i Gilleleje. Uanset hvad du vælger, er du hos os sikret et højt serviceniveau med et stort udvalg, der helt sikkert rummer lige præcis dét, du står og mangler til din fritidsaktivitet.